Corona maatregelen

Geachte relatie,

Door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen van het kabinet om ons te beschermen, ziet het leven er voor ons allemaal heel anders uit. Dat brengt onzekerheden met zich mee. In deze moeilijke periode ligt onze eerste en voornaamste zorg bij de veiligheid van onze medewerkers en klanten. We doen er alles aan om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om deze veiligheid te borgen, roepen we onze klanten op om hierbij zoveel mogelijk de adviezen en voorschriften van de overheid en het RIVM te volgen.

Verkoop

Onze verkoop blijft doorlopen, echter wordt het fysieke contact zoveel mogelijk vermeden. Graag geen handen schudden en 1.5 meter afstand houden tot elkaar. Door inzet van minder personeel bij ons en bij onze leveranciers moet u rekening houden met langere levertijden.

Service/onderhoud

De service en het onderhoud van machines blijven onze monteurs gewoon uitvoeren. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om vooraf te bellen. Voor de onderdelenvoorziening geldt hetzelfde, we leggen het onderdeel graag voor u klaar. Machines brengen voor onderhoud of reparatie is geen probleem, we verzoeken wel om er niet op te wachten.

Bezorgdienst

Onze bezorgdienst blijft zoals u gewent bent, gewoon uw goederen afleveren. Hij zal echter niet om een handtekening vragen en de doos bij de deur zetten en zo min mogelijk contact met u zoeken. Mocht u besluiten uw bedrijf te sluiten, en zodat wij niet meer kunnen leveren dan horen wij dat graag z.s.m. Zo hopen we ook deze service zolang mogelijk te kunnen blijven uitvoeren.

Door zo min mogelijk fysiek contact te hebben met onze medewerkers in de werkplaats/winkel en op locatie blijft voor ons allen het risico beperkt, en kunnen we u in de juiste service blijven voorzien.

Wij zullen er alles aan doen om u zolang mogelijk van dienst te zijn. Echter vragen we u om uw begrip en medewerking t.a.v. bovenstaande punten