Al meer dan 60 jaar zet Geelink Haaksbergen zich in voor de veehouderij! De ervaring leert dat gezonde en comfortabele koeien meer melk produceren. Een koe wil graag ontspannen en rustig kunnen blijven liggen wanneer zij aan het herkauwen is. Geelink verwent de koe dan ook graag, want een koe die rustig blijft liggen om goed te kunnen herkauwen geeft meer melk. Geelink’s boxbedekking in de vorm van koematras of waterbed zorgt dat de koe prettig ligt!

Naast het ontspannen kunnen liggen moet een koe veilig kunnen gaan liggen en gemakkelijk weer op kunnen staan. Onze koe matrassen zijn zo ontwikkeld dat de koe er gemakkelijk 14 uur op kan liggen. Voorkom gewrichtsontstekingen of dat ze maar weinig gaan liggen doordat de matrassen veel grip bieden en zo uitglijders voorkomen.

Verder is van groot belang dat de ondergrond waar de koe op ligt droog en hygiënisch is. Melk moet weg kunnen lopen en de ondergrond moet sneldrogend zijn en gemakkelijk schoon te vegen. De matras mag niet schurend zijn voor de huid; een koe wil lekker zacht liggen en geen last hebben van drukplekken of huidbeschadigingen. Het is belangrijk dat de matras consistent en een vlak geheel blijft voor de lange termijn. Vandaar dat we alleen kwaliteitsproducten gebruiken in onze koematrassen.

Het comfort van de koe staat voorop!

Bekijk al onze koematrassen en boxbedekkingen hieronder: