previous arrow
next arrow
Slider


Borduren

Een geborduurd logo of naam is lang niet meer zo duur als u vaak denkt. Door gebruikt te maken van borduurmachines blijft het bij een acceptabel bedrag.

Uw naam of logo wordt ingevoerd in een computerprogramma en het wordt omgezet tot een bestand dat de borduurmachine kan lezen, waardoor de machine al het werk doet.

Door uw kleding te borduren krijgt u een chique uitstraling en het is van betere kwaliteit met een lange levensduur.

Het voordeel van borduren is:

  • Chique uitstraling
  • Lange levenduur
  • Goed wasbaar
  • Kleur echtheid

Bedrukken

Uw logo, afbeelding, foto, naam of tekst wordt van tevoren geheel klaargemaakt via de computer. Uw ontwerp wordt afgedrukt op speciaal papier, uw kledingstuk en het ontwerp worden op de transferspers gelegd en door de pers dicht te drukken komt de hete plaat op uw kleding waardoor het ontwerp op uw kleding wordt bedrukt. Dit levert een mooi resultaat op.


Plotter

Mocht je kledingstukken hebben die intensief worden gebruikt dan wordt er gebruik gemaakt van een plotter. Denk dan aan sportkleding of werkkleding. Uw logo, naam, afbeelding wordt dan uit een speciale folie gesneden door de plotter. Het snijden wordt machinaal gedaan, daarna wordt handmatig het overige folie verwijderd. Zo blijft alleen uw logo, naam of afbeelding over. Dit wordt dan bedrukt op uw kledingstuk door de transferspers. 

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken over de mogelijkheden!

Telefoon: 0545 – 221297