previous arrow
next arrow
Slider

Geelink Mechanisatie heeft zich altijd ingezet voor degelijke merken en kan ook terugvallen op een zeer grote schat aan kennis en ervaring! Alle vakmensen zowel verkoop als technische mensen krijgen doorlopend bijscholing en praktijktrainingen, daardoor blijft de kennis ook altijd up-to-date.


Solis Tractoren

Solis tractoren staan voor kracht, betrouwbaarheid en lage gebruikskosten. Een zeer voordelige aankoopprijs is niet de enige reden om voor een Solis tractor te kiezen. De krachtige motoren en het geweldige rijcomfort zijn de belangrijkste eigenschappen, naast het feit dat betrouwbaarheid op één staat.

Solis werkt nauw samen met een aantal belangrijke partners. De verschillende partners van Solis zijn Yanmar, Mitsubishi Motors, Sonalika International, Bosch brandstofsystemen, Carraro versnellingsbakken, Mita hydrauliek, Bucher hydrauliek, BKT banden en Luk koppelingen. Samen zorgen zij voor de productie van zeer solide tractoren.

Bekijk het aanbod hier!


Kaweco Minishovels

Een robuuste, compacte bouw, indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit zijn kenmerkend voor KAWECO shovels. De KAWECO mini-knikladers hebben een bijzonder groot hefvermogen in verhouding tot zijn eigen gewicht.

De shovels zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, van 25 tot 55 pk. Dit maakt ze flexibel inzetbaar voor diverse doelgroepen. Ze worden ingezet bij overheden, in de tuin- en landschapstechniek, in de infra, bij maneges en bovenal op agrarische bedrijven.

Bekijk het aanbod hier!


Reparatie en Onderhoud

In de werkplaats worden veelal reparaties en onderhoud uitgevoerd door onze monteurs. Tevens worden er machines klaargemaakt voor verkoop zodat u een machine geleverd krijgt waarmee u meteen aan de slag kunt!

We hebben vele tuin- en parkmachines in onderhoud zoals zitmaaiers, robotmaaiers, motorkettingzagen en heggenscharen. U kunt echter ook met andere machines bij ons terecht! Hogedrukspuiten, aggregaten en pompen worden ook regelmatig bij ons ter reparatie gebracht.


Compleet ingerichte servicewagen

Door onze compleet ingerichte servicewagen zijn we in staat om op bijna alle gewenste locaties (spoed)reparaties uit te voeren wanneer dat nodig is.


Werkplaats uitrusting

Onze monteurs beschikken over een modern ingerichte werkplaats met o.a.

  • Bovenloop kraan 5 ton
  • Reparatieafdeling hydraulische slangen
  • Banden demonteer/monteer apparaat tot diameter 58 inch / 2,5 meter
  • Meetapparatuur voor aircosystemen en een afvulmachine voor airco
  • Diagnose apparatuur tractoren
  • Vele speciale gereedschappen
  • 5000 vierkante meter opslag gebruikte/nieuwe machines
  • Compleet ingerichte service vrachtwagen

De werkplaats heeft de beschikking over een eigen magazijn met ruim 10.000 onderdelen op voorraad.


Onze vakmensen staan altijd voor u klaar, voor een gedegen advies, verkoop demonstratie, onderhoud en reparaties, bij ons aan de zaak of bij u op locatie.

ONDERHOUD EN SERVICEOCCASIONS