Geelink Haaksbergen is al sinds 1998 nauw betrokken bij de ontwikkeling en verkoop van de Husqvarna Automower®! Onze specialisten hebben dan ook al meer dan 20 jaar ervaring met de Husqvarna Automower®; de slimme, betrouwbare partner in uw tuin, van de marktleider op het gebied van robotmaaiers. Hij maait uw gras overdag en ’s nachts, bij regen of zonneschijn, zodat u elke dag kunt genieten van een perfect gemaaid gazon – en meer tijd overhoudt voor al uw andere taken! Op deze pagina vertellen we u meer over de robotmaaiers van Husqvarna.Er is een robotmaaier voor elke tuin!

Elke tuin is uniek. Het brede Automower® assortiment heeft voor elk type tuin een model beschikbaar. Van de kleinere stadstuinen tot modellen robotmaaiers die geschikt zijn voor oppervlakken van maximaal 5000 m2. De Husqvarna Automower® onderscheidt zich van andere robotmaaiers doordat deze complexe gazons gemakkelijk volledig kan maaien.

Een robotmaaier maakt vele uren voor u vrij! U kunt tijd spenderen aan andere klussen, familie en vrienden of andere leuke activiteiten. Ondertussen blijft uw gazon in topconditie dankzij uw robotmaaier. De Husqvarna Automower® is uitermate stil en maait uw gazon moeiteloos, in regen of zonneschijn.


Een Automower® is altijd een slimme keuze

De functies van de robotmaaiers van Husqvarna zijn ontworpen om zo intelligent en gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. De Automower® maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt uitstekende betrouwbaarheid van Zweedse techniek doordat deze trouw is aan de geschiedenis van Husqvarna.

De ingebouwde sensoren en GPS-ondersteunde navigatie helpen de werking aan te passen aan factoren als grasgroei, weersomstandigheden en complexe gebieden. Uw volledige gazon zal er altijd goed uitzien, hoe lastig uw tuin ook is.  


De Automower is uitermate veilig!

De veiligheid is bij Husqvarna van hoog niveau. De rubberen bumper, de betrouwbare kogellagers en de borstelloze motor zijn essentiële onderdelen van het duurzame ontwerp. De robotmaaiers herkennen tijdens de werkzaamheden automatisch voorwerpen op het gazon om schade en botsingen te voorkomen.

De maaimessen klappen terug in de maaischijf wanneer deze een voorwerp raken. Dit komt door het draaiende systeem. Een eventuele onbalans in het maaisysteem wordt automatisch gedetecteerd.


Al 25 jaar wereldleider op gebied van robotmaaiers

Husqvarna staat bekend als wereldleider op het gebied van robotmaaiers, en dat al 25 jaar sinds de eerste robotmaaier in 1995 werd geïntroduceerd.

Vandaag de dag zijn er meer dan 1,5 miljoen gazons waarover een robotmaaier van Husqvarna rijdt. De Automower® wordt tevens keer op keer als best presterend product aangewezen in externe tests en onderzoeken.


Stil, schoon en zorgeloos!

De robotmaaiers van Husqvarna hebben geen benzine of olie nodig en stoot geen gassen uit. Hij houdt uw gazon in goede staat zonder een grote hoeveelheid energie te gebruiken. De Automower® heeft ook nog eens de laagst waargenomen geluidsniveaus van alle robotmaaiers op de markt.

Hoe langer de robotmaaier aan het werk is, hoe gezonder uw gazon wordt! Door de vlijmscherpe messen wordt het gras vers gemaaid. Dit bevorderd de natuurlijke groei en verbeterd de kwaliteit. De grasresten vallen op de grond en zorgen voor een natuurlijke bemesting.


Geelink Haaksbergen en de Husqvarna Automower®

Geelink Haaksbergen is sinds 1998 nauw betrokken bij de ontwikkeling en verkoop van de Husqvarna Automowers. Wegens daverend succes hebben we inmiddels ruim 750 Automowers verkocht, maar bij Geelink houdt het na de verkoop niet op! We zijn niet alleen Husqvarna Dealer maar hebben ook de beschikking over een erkende Husqvarna-werkplaats.

De erkende Husqvarna-werkplaats

Dit houdt in dat we niet alleen de verkoop van robotmaaiers doen maar deze ook volledig voor u kunnen installeren in uw tuin, het onderhoud kunnen uitvoeren en eventueel beschadigde onderdelen kunnen vervangen. De meest gangbare onderdelen liggen bij ons in Haaksbergen op voorraad!

Het installeren van de Husqvarna robotmaaier

Het is mogelijk om de installatie van de Husqvarna robotmaaier zelf uit te voeren. Hiervoor kunt u gebruik maken van de instructies in de bedieningshandleiding. Over het algemeen bent u hier zo’n twee tot vijf uren druk mee, afhankelijk van de grootte en de complexiteit van uw tuin. Wel wordt nadrukkelijk geadviseerd om de installatie door ons te laten doen! Wij hebben jarenlange ervaring en training om de installatie om de meest efficiëne wijze uit te voeren!

Wat gebeurt er tijdens een installatie?

Er wordt een begrenzingsdraad langs de randen van het gazon gelegd om het maaigebied aan te geven. Om bloembedden en struiken worden ‘eilandjes’ gemaakt zodat de maaier eromheen gaat.

Vervolgens wordt er een begeleidingsdraad gelegd. Deze is bedoeld om de maaier terug naar het laadstation te leiden wanneer dit nodig is. Het ene uiteinde wordt op het station aangesloten en het draad wordt in een rechte lijn naar het verste uiteinde van het maaigebied gelegd. Daar wordt het andere uiteinde aangesloten op het begrenzingsdraad zodat de Automower deze gemakkelijk kan vinden.

Bel ons gerust voor een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in de Automower en wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Geelink Haaksbergen biedt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

U kunt bij ons aan de zaak komen om de verschillende modellen te bekijken of voor een adviesgesprek! Ook komen wij op locatie om uw tuin te beoordelen, zodat we u een gepaste aanbieding kunnen doen.

Tel: 0545 – 221 297